Stoepmakers Oostplein

 

Oostplein Swingt


STOEPMAKERS OOSTPLEIN

Donderdag 16 juni 2016 is Stoepmakers Oostplein van start gegaan. Deze zomer kan je hier terecht voor verhalen, rondleidingen, stoepkrijten en ontmoetingen op de stoep met een hapje en een drankje. Op zondag 18 september, tijdens Happy Streets en de tweede MakersMarkt is de swingende afsluiter van Stoepmakers Oostplein.

De Parkstoep en Pleinstoep zijn een afspiegeling van de wensen en dromen van de omwonenden, zowel fysiek als in verhalen; meer levendigheid op straat, meer ruimte voor fietsers en voetgangers, een plek waar de historie van het Oostplein zichtbaar wordt gemaakt en gedroomd wordt over het Oostplein als poort tot de stad.


website1Vanaf 11.00 in de ochtend tot vroeg in de avond is iedereen van harte welkom op het Oostplein. Kom een hapje met ons eten, luister mee of waag een dansje tijdens Oostplein Swingt. Onder het toeziend oog van de Marinier sluiten we met alle buurtbewoners de zomer van 2016 af.
En voor de rest van de Rotterdammers is er nog eenmaal de gelegenheid om het Oostplein op een feestelijke manier te leren kennen.

zondag18september


 


Categorie├źn Uncategorized